lördag 28 juni 2008

Lördag - Pappa var här

Pappa kom förbi med utkast på lite papper. Som en jurist skrivit ihop så att tex Ulebergshamn inte kan falla i fel händer om jag skulle gå bort innan Tova fyller 18 år.
M&P passade på att få ihop sina papper också. Vilket kändes skönt så att det inte bara var mig det gällde. Jag och pappa satt och höll om varandras händer länge och tillät oss vara ledsna, det var väldig skönt.

Johan, Anna och Luggis kom till Ulebergshamn igår och M&P åker till STHLM på måndag. De tar med sig Ralph bla pga Annas allergi. Men sedan tar de med sig Tova tillbaka på lördag. Jag längtar så att jag håller på att gå sönder. Hampus och Nina kommer ner i nästa vecka de med så då blir det fullt hus om de släpper ut mig så klart.

Här på sjukhuset rullar det på. Händer inte så mycket med andra ord. Det är ju helg och väldigt lite personal.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Har semester och har kommit ned i varv så att det räcker med en sak om dagen på agendan. Idag är det Kent på Zinkensdamm. Imorgon kan det hända att man orkar till Ica...fram på eftermiddagen...
Trist att det blev en sväng till på sjukhus, men skönt att de verkar kunna fixa det även denna gång. Håller tummarna för att du är fit for fight till nästa helg!

VSO
Bankis

Anonym sa...

Hej!

Uddevalla låter som ett perfekt ställe att vara inte minst i ljuset av det Bangladeshliknande regn som just nu vräker ner över huvudstaden. Fortsätter det så här kan du ta båt när du skall tillbaka till Stockholm. Bra att du går mot en slanglös tillvaro. Nu är det dags för lite stolpe in och Tengil ut!

VSO

Vindöga