måndag 10 mars 2008

Måndag - tack för alla peppande mail och inlägg

Var på DS idag och pratade med ”min” sjuksköterska på onkologen om att skjuta upp mitt giftemål till nästa vecka för att få komma ifatt lite mer innan jag ger mig på det igen. Hon tyckte att det var en bra idé vilket passar mig väldigt bra för då kan jag följa med på den årliga Bilboresan som denna gång bär av till Island utan att vara helt nyförgiftad - tjoho! Jag åkte till kontoret nu på eftermiddagen för att träffa dem och för att stämma av lite prylar. På vägen hem svängde jag förbi djursjukhuset Albano i Danderyd för att köpa en klotång. Nu ska jag bara hitta ngn som klippt klor innan för det är inget jag kommer att ge mig på själv. I värsta fall kan jag boka en tid där så fixar de det och visar även hur jag ska göra. Har också pratat med fastighetsmäklaren för att boka en tid då de kan komma över för att fotografera huset. Förhoppningsvis redan i slutet på veckan. Fått riktigt mycket gjort idag med andra ord.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Braaaaa där!!! Island är grymt. Var där med mitt jobb i höstas. Gå in på min FB o kolla bilderna så blir du glad! Varma källorna är supernajsa, landet coolt och ridningen fantastisk.
Kram Carro

Anonym sa...

Fan vad bra att du ska komma upp hit till den blåsiga sagoön! Var inte säker på om du skulle komma med resten av Bilbogänget, men nu ser jag ännu mer fram emot att få er alla på besök.

/Halldór

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Hej Daniel,

Följer din blogg med stort intresse och beundran, Har försökt sända över e-post men har tydligen haft fel adress.

Lars Åke Pellborn