fredag 30 maj 2008

Fredag - Ralph är tip top

Ralph är hemma från djurssjukhuset Albano efter dagens lilla snipp snapp. Allt har gått bra, han har tydligen inte riktig vant sig vid sitt parabolhalspand av genomskinlig plast som han ska leva med i ca tio dagar för att låta ärret vara. Jag ska ringa Tova strax och meddela läget. Guuuud vad jag saknar henne nu, längtar så efter att få tillbaka lite rutiner, ha henne med mig varannan vecka tex. Sen har vi så mycket kul framför oss också. Vi ska ju bygga ett helt rum åt henne och sen har vi ju hela sommaren, ja halva iaf framför oss. Själv mår jag bättre för varje dag som går och det känns ju så klart toppen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket obehagligt samtalsämne det där, och parabolhalsbandet lockar inte heller. Nu får du se till att äta upp dig lite och ta dig därifrån. Det finns mycket bättre restauranger än DS och dessutom är båtsäsongen här. Något du kommer att märka från din nya kvart.

VSO

Ögat

Anonym sa...

Hej
Härligt att du känner dig bättre. Fortsätt med det!
Bartok

Anonym sa...

Hej Danne,

Va skönt att du mår bättre! Hoppas att du får komma hem snart till din nya lya så att du och Tova kan njuta av sommarvärmen tillsammans!

Stackars lilla Ralph, men han vänjer sig snart vid sitt nya tillstånd och den fina kragen :)

Kram Bilbo-Sofia

Anonym sa...

"Tillstånd" är väl det närmsta erektion den stackars kraken kommer att komma. Fast det är klart - med en parabolkrage kanske cybersex ligger närmare tillhands ...

Hör av dig när du behöver hantlangare till bygget. Kvistar gärna över med en kofot och en back pilsner eller två. Kofot förresten ...

VSO!
S.E.