fredag 7 mars 2008

Fredag - På Karolinska ...


I förrgår mådde jag bra, igår mådde jag råtta. Magen har lagt av fullständigt igen. Kräktes och sprang på toa hela natten till igår. På morgonen sa Tova att hon hade ont i magen och ville vara hemma från skolan, det var nog jag som gav henne magont, hon är orolig för mig och ville stanna hemma för att se till att jag har det OK, hon är åtta och ett halft. Dagen fortsatte i samma anda som natten fast utan kräkningar. Och på eftermiddagen var alla mina resurser slut igen. Jag har totalt gått ned nästan tio kg sedan detta startade för dygt en vecka sedan. Så pappa och Hampus körde mig till Akuten på KS. Kl sju kom vi fram. Tova och Ralph fick spendera kvällen i Enebyberg med farmor. Hon var så ledsen på väg dit, tyckte att det var väldigt orättvist och jag kunde bara hålla med - det här är orättvist. Efter en massa tester, undersökningar och väntan fick jag äntligen ett rum kl 23.45. Har sovit helt ok på tablett och nu försöker jag fördriva tiden bäst jag kan. Är hungrig men får inte äta, men jag är ju uppkopplat till ett smaskigt glukosdropp, mmmm! (om detta inlägg verkar svamligt så är det för att jag känner mig lite luddig i huvudet)

4 kommentarer:

Emm sa...

Jag hoppas verkligen att din mage snart blir bättre så att du kan tillbringa din tid med Tova istället för på sjukhuset.

Du berör med din styrka

Anna sa...

Hang in there! Du kan ju inte ligga på sjukan en fredagskväll! Vin och fala damer för 17.
Den här fala damen har just haft kalas för 9-åringen och är helt slut. Men visst, du vinner, jag behöver ju inte dropp. ;)
Men ett stort glas vin blir det nu. Stor kram till lilla dig, en lös kram så att du inte går sönder. Ät upp dig på glukosdroppet nu.

Anonym sa...

Hmmm ... Här måste nog copyn ryta till lite. En "fal kvinna" = prostituerad. Är det verkligen det som avses ... ;o))

VSO!
S.E.

Anna sa...

Jag menade främst den andra innebörden av "fal"...
/språkvetaren